Volonterska priča: “Nije to ništa strašno, priključite se i Vi!”

Vrijedne volonterke Daniela Čotić, Maris Bjelanović i Andrea Milat priključile su se UniActive projektu u želji da stečeno znanje sa Sveučilišta u Dubrovniku iskoriste u praktičnom radu. Odlučile su se volontirati u Udruzi za mlade Maro i Baro, točnije na programu Informadur – Info centar za mlade grada Dubrovnika.

Tijekom prakse koja je trajala oko dva mjeseca vodile su dio objava na Facebooku i Instagramu. Najavljivale su događanja, te pratile i prisustvovale istima. U periodu volontiranja Facebook stranica dobila je 83 nova lajka, a Instagram profil novih 40 pratitelja. Ekipa iz Informadura je izrazila izuzetno zadovoljstvo radom volonterki koje su bile otvorene, vrijedne, odgovorne i kreativne.

Volonterke su svima poručile: “UniActive razbija pasivnost mladih i vuče ih ka aktivnosti i međusobnom upoznavanju! Mi smo se odlučile za Informadur jer smatramo da volontiranje nije dovoljno raširena aktivnost i time želimo pokazati drugima da to nije ništa strašno i privući ih da se priključe!”

Pratite priče i drugih volontera koji su sudjelovali na ovom projektu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *