Erasmus street with a twist: Europski portal za mlade

Europski portal za mlade je inicijativa Europske komisije koja ima za cilj pružiti jedinstveno mjesto za mlade ljude u Europi da pronađu informacije, savjete i mogućnosti za sudjelovanje u različitim aktivnostima i projektima na europskoj razini. Portal je dostupan na 24 službena jezika Europske unije i jednostavan je za korištenje.

Na portalu se mogu pronaći različite kategorije, uključujući obrazovanje i osposobljavanje, zapošljavanje, volontiranje, putovanja i kulturu. Također postoje i posebni dijelovi za pomoć mladima koji su pogođeni nezaposlenošću, traže savjete o tome kako se nositi sa stresom i kako se uključiti u europske projekte i aktivnosti.

Portal je posebno koristan za mlade ljude koji žele sudjelovati u europskim projektima kao što su Erasmus+ ili Europske snage solidarnosti. Također je koristan za one koji traže prilike za volontiranje u inozemstvu ili žele pronaći posao u drugoj zemlji Europske unije.

Europski portal za mlade nije samo mjesto za pronalaženje informacija, već i platforma za povezivanje mladih diljem Europe. Na portalu se može pronaći forum za raspravu, mrežu za umrežavanje s drugim mladima i organizacijama diljem Europe te resurse za stvaranje vlastitih projekata i inicijativa.

Ukratko, Europski portal za mlade pruža jednostavan i koristan alat za mlade ljude u Europi koji traže informacije, savjete i prilike za sudjelovanje u europskim projektima i aktivnostima.

 

Ova je publikacija ostvarena uz financijsku pomoć Europske Unije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *