15.-19. lipnja: Proslava 11 godina programa Responsible Party s tjednom #SharingGoodVibes

ESN Dubrovnik

Naš partnerski program Responsible Party postao je digitalan!

Između 15. i 19. lipnja pridružite nam se na mreži za ekskluzivni događaj koji otkriva seriju videozapisa koji dijele dobre vibracije, koncert uživo, kao i novu mrežnu platformu za trening koja promovira odgovorno piće.
ESN i Pernod Ricard slave 11. godišnjicu programa Responsible Party!

Kampanja #SharingGoodVibes, pokrenuta početkom travnja na Facebooku i Instagramu, s ciljem pružanja pozitivnih poruka i priča o solidarnosti i susretljivosti mladima, istovremeno podižući svijest o odgovornom načinu života.

Ovaj tjedan aktivacija obilježava 11. godišnjicu partnerstva između ESN-a & Responsible Party programa, nastavljajući predanost promicanju odgovorne konzumacije alkohola i borbi protiv opijanja među studentima u Europi. Program je do sada dosegnuo preko 450 000 mladih u 33 zemlje, a ovo obilježavanje 11. godišnjice pokazuje da oba partnera gledaju u budućnost programa i njihov zajednički cilj širenja i povećanog angažmana među mladima.

Program Responsible Party će tijekom tjedna predstaviti seriju video intervjua dostupnih na različitim kanalima. Nekoliko govornika kao što su Kostis Giannidis, predsjednik ESN-a, Alexandre Ricard, izvršni direktor Pernoda Ricarda, DJ Licious i drugi influenceri i ambasadori za odgovoran način života podijelit će svoje stavove i perspektive o odgovornom pijenju i zdravom načinu života.

O programu Responsible Party

Program Responsible Party osnovan je 2009. godine te je prvi paneuropski program za suzbijanje pijanstva među mladima. Stvoren kao partnerstvo između Erasmus studentske mreže i Pernoda Ricarda, Responsible Party jedinstveni je program koji se aktivno bori protiv zlouporabe alkohola. Riječ je o promicanju uravnoteženog načina života i osnaživanju mladih odraslih osoba da sami odlučuju.

 

Preuzeto sa:https://esn.org/news/celebrating-11-years-responsible-party

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *