Početak kampanje „Penzija bez tenzija” u okviru projekta Ujedinjene Generacije

Udruga Centar za karijere mladih Dubrovnik u okviru projekta Ujedinjene Generacije započela je kampanju “Penzija bez tenzija” donosi priču svoje prve umirovljenice gospode Ignate Muhoberac.

„Mirovina je kao zrela mladost“ ističe Ignata Muhoberac, umirovljenica koja je prva s nama podijelila svoju inspirativnu priču.
Cijelu priču možete pročitati na web-stranici udruge Centar za karijere mladih Dubrovnik na ovom linku

UJEDINJENE GENERACIJE projekt je kojim se gradi međugeneracijski most između umirovljenika, mladih, volontera i lokalnih udruga, a cilj mu je smanjiti rizik od socijalne isključenosti i poboljšanje svakodnevnog života krajnjih korisnika. Projektom se potiče aktivno uključivanje umirovljenika u društveni život zajednice, osnaživanje i educiranje lokalnih udruga za rad s krajnjim korisnicima te provedbu inovativnih, edukativnih, rekreativnih i zabavnih aktivnosti u ovom području. Projekt traje 24 mjeseca, s ugovorenim iznosom od 1.962.257,96 HRK, od čega je 85% (1.667.919,27 HRK) financirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (294.338,69 HRK).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *