Predavanje o Crowdfundingu

U utorak 30.10.2018. u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e održat će se predavanje o Crowdfundingu pri čemu će se staviti poseban naglasak na financiranje društveno korisnih projekata. Predavanje će obuhvaćati osnovne informacije o crowdfundingu te o najpopularnijim stranim platformama poput Indiegogo, Kickstarter i dr. Objasnit će se koraci jedne prosječne crowdfunding kampanje te će se detaljnije pokriti teme o tome kako odabrati ciljnu skupinu u kampanji, kako uključiti zajednicu podržavatelja, važnost promocije kampanje i sl.
U obliku društveno odgovornog poslovanja, odnosno korporativnog volontiranja, radionicu će održati zaposlenica Razvojne agencije Grada Dubrovnika, Alisa Aliti Vlašić.

Alisa Aliti Vlašić, Diplomirana ekonomistica managementa i certificirana trenerica Vijeća Europe na temu dobrog upravljanja kroz osmogodišnje iskustvo u radu unutar civilnog društva te petogodišnjim radom u Razvojnoj agenciji Grada Dubrovnika je aktivno uključena u pripremi i provedbi projekata financiranim europskim sredstvima.
Učestalo provodi treninge za civilni i javni sektor na temu Upravljanja projektnim ciklusom, te ostalih edukacija za podršku i razvoj civilnog društva. Trenutno je voditeljica nekoliko projekata financiranih iz Europskog socijalnog fonda, a u zadnjih dvije godine je bila aktivno uključena u nekoliko Crowdfunding kampanja udruge RODA – Roditelji u akciji, te o istome održava informativne radionice.

Predavanje se organizira u sklopu projekta “UniActive” kojem je nositelj Erasmus Student Network Dubrovnik, a partneri su Sveučilište u Dubrovniku i Udruga za mlade Maro i Baro, poznatija po INFORMADUR-u, Info centru za mlade.
Projekt je financiran iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *